Vier de
kerst met
'de vrienden'

Jingle Bells, Jingle Bells… Dé gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan: Kerst! Geniet samen met familie, vrienden of geliefden van een heerlijk kerstmenu. Met het oog op de feestdagen en de huidige corona maatregelen, introduceren wij: ‘Kerst bij u thuis menu’.

HOE WERKT HET?
Net als vorig jaar kan je het jezelf wat gemakkelijker maken. We hebben een drie- of vier-gangenmenu waar je uit kunt kiezen. Het menu wordt compleet geleverd met simpele bereidingswijze en stap-voor-stap kookinstructie. Zo zet je zelf in een paar stappen een culinair kerstmenu op tafel! Daarnaast bieden wij bijpassende wijnen en bieren bij de gerechten. 

AFHALEN
Afhalen is mogelijk op kerstmiddag: vrijdag 24 december tussen 16:00 – 19:00 uur. Tijdens het afhalen deelt onze chefkok zijn laatste tips, zodat je thuis een heerlijke Kerst kunt beleven! 

Je kan niet meer bestellen.

Kerst bij u thuis

Voorgerecht

keuze uit:

– Terrine van gamba’s, zeewier en zalm met wasabimayonaise

– Taartje van eendenbout en gerookte eendenborst met een citrusmarmelade

– Mousse van kerstomaat en basilicum met een kletskop van oude boerenkaas

 

Tussengerecht*

keuze uit:

– Schuimige en romige soep van eekhoorntjesbrood

– Lauwwarme gerookte Noorse zalm met rode grapefruitchutney

 

Hoofdgerecht

keuze uit:

– Diamanthaas met een saus van soja, gember en geroosterde sesamzaad met paksoi

– Doradefilet omwikkeld met salie en rauwe ham met crème van pastinaak en knolgroenten

– Rode wijnrisotto met wintertruffel, gegrilde courgette, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas

 

Kerstdessert

een trio van:

– Taartje van chocolade ganache met kardemom

– Mascarponemousse met bosbessen en rozemarijn

– Limoncello panna cotta met roze pepertjes

Prijzen:
3 gangen € 34,50  
*4 gangen € 39,50

Voorgerecht

Terrine van gamba's, zeewier met wasabimayonaise

Taartje van eendenbout en gerookte eendenborst met een citrusmarmelade

Mousse van kerstomaat en basilicum met een kletskop van oude boerenkaas

Tussengerecht

Schuimige en romige soep van eekhoorntjesbrood

Lauwwarme gerookte Noorse zalm met rode grapefruitchutney

Hoofdgerecht

Diamanthaas met een saus van soja, gember en geroosterde sesamzaad met paksoi

Doradefilet omwikkeld met salie en rauwe ham met crème van pastinaak en knolgroenten

Rode wijnrisotto met wintertruffel, gegrilde courgette, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas

Dessert

Trio van: Taartje van chocolade ganache met kardemom. Mascarponemousse met bosbessen en rozemarijn. Limoncello panna cotta met roze pepertjes